Grafik og tryk

Er du lækker på nettet og på tryk?

Grafisk design er med til at signalere dit budskab og er dit fingeraftryk udadtil, derfor er det vigtigt, at du får et grafisk design der netop repræsentere dig eller din virksomhed. Grafisk design skal kunne kommunikere alt det du står for, uden at du behøver at sige et ord. Det skal være en signalmarkedsføring, der er gennemtænkt og målrettet virksomhedens kunder, så designet kan skabe loyalitet, nysgerrighed, engagement og aktion.

SUMO Marketing hjælper dig igennem hele processen fra idé til færdigt produkt.

Det kan være alt fra et nyt logo til en brochure, mulighederne er mange, og vi kan klare det hele. Vi laver grafisk design i alle størrelser, former og formater enten med udgangspunkt i dit allerede eksisterende design eller helt fra bunden. Vi sørger for, at der er en rød tråd hele vejen igennem og at hver side er et grafisk mesterstykke i sig selv. Det er også muligt, at få udviklet komplette designmanualer, som kan implementeres til hele virksomhedens visuelle identitet.

Vi har solide samarbejdsaftaler med trykkerier, der sikrer dig en høj kvalitet til en lav pris.

Grafiske Produkter til web

Logo design – Alle logoer leveres i vektor, så du til hver en tid kan skalere det op og ned, til netop den størrelse du behøver.
Bannere til web
Redesign af hjemmesider (inklusiv implementering)
Redesign af forsider (inklusiv implementering)
Facebook grafik
Nyhedsbreve 

Grafiske produkter til tryk

Flyers Visitkort
Roll ups
Brochurer
Kataloger
Menukort